• Kamera przemysłowa AT8070

     

    Produkowane obecnie kamery przemysłowe muszą spełnić wysokie wymagania odbiorców, którzy wykorzystują je w przestrzeniach firmowych, publicznych i prywatnych. Jednym z bardziej użytecznych modeli jest kamera AT 8070. W kamerze znajduje się nowoczesny procesor sygnałowy SONY EXview HAD II Effio CDD CP DSP, który umożliwia osiągnięcie znacznie bardziej czytelnego obrazu. Kamerę wyróżnia wysoka rozdzielczość, dająca możliwość skutecznego rozróżniania detali – 650 TVL przy nagrywaniu w kolorze, co wzrasta do 700 TVL przy nagraniach czarno-białych.

    Wartościową opcją są strefy prywatności. Jeśli monitoring obejmuje wizją obszary, nieważne w kwestii bezpieczeństwa, użytkownik może włączyć maskowanie tych obszarów i sprawić, by nagrywanie ich było niemożliwe. Dzięki ATW (automatyczne trasowanie bieli), kamera dostosowuje w taki sposób kolor, by osiągnąć taką samą jakość w obszarach bieli na obrazie. Za to funkcja HLC (kompensacja mocnego światła), w razie potrzeby przyciemnia nagranie, by skompensować mocne światło skierowane wprost na obiektyw.

    Kamera przemysłowa AT8070

    Kamera została wyposażona w wygodne i łatwe w obsłudze menu OSD, które umożliwia szybkie i proste ustawianie wszystkich funkcjonalności. Dzięki temu zastosowana telewizja przemysłowa może być efektywnie dopasowana do potrzeb użytkownika. System redukcji szumów (Noise Reduction) znacznie zmniejsza ilość występujących szumów, skutkiem czego są ostre sceny, nawet przy niedostatecznym świetle. Co więcej dzięki redukcji szumów ogranicza się wielkość zapisywanych przez kamery plików.

One Responseso far.

  1. monitoring cctv napisał(a):

    Tą kamerę można polecić nawet najbardziej wymagającym.
    Obraz jest doskonałej jakości, wszystkie szczegóły oraz kolory prawidłowo odwzorowane.
    Kamera świetnie spisuje się nawet w profesjonalnych systemach monitoringu CCTV.
    Funkcje ATW i HLC są dodatkowym atutem kamery CCTV.
    Procesor SONY EXview HAD II Effio CDD CP DSP pokazuje w tej kamerze swoje możliwości.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *